blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG sheoghorad
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
SheoghoraD



DOTA ALL STARS
pridal SheoghoraD 2.2. 2006 o 11:28


Prebúdzanie ako každé ráno na intráku. Hodiny na mobile ukazujú 10 hodín a tak najvyšší čas vstať. Naťahujem sa z postele za kompom a rovno si ho zapínam. Však keď som už hore hádam nebude vypnutý no nie?

Tak a už to ide: connecting to Battle.net :)  muhehe...DOTA ALL STARS
Dúfam, že už tento mód poznáte. Všetci hovoria aká je to lamerska hra ale kto to skúsi tak je jasný. Stačí pochopiť pár zakladných princípov a ste v tom navždy:) Tak si pome "trocha" zahrať:)


Spolu s kámošmi sa pripájame a hľadáme si nejaký "normálny" server.
Hmmm... "
DOTA 6,27b eu -ar no noobs". no nie je čo riešiť a rýchlo sa pripájame. Uff.. sme všetci spolu a tak nemusíme sockovať uvolnenie slotu.

Ok. Už sme všetci. Host ešte čaká či sa niekto neodpojí. Všetci si to rozmysleli, všetci si chcú zahrať. A už to pustil. Posledné odpočítanie, posledné "gl hf" a už to ide. Je to allrandom a tak všetci s napätím očakávajú akého hera dostanú. Hrávame to už nejaký ten piatok tak pozname proste všetkých. Nakúpenie nejakých prvých itemov a hor sa na cestu. Cestou si vypočujem všetky hlášky, ktoré moj hero dokaže zahlasiť. Pobavený a plný odhodlania si zo zaciatku dávam pozor. Predsa len som malý level a nechcem sa nechať hneď doráňať. Veď doliečenia ma bude stáť veľa experience a to si nemôžem dovoliť. Po krátkej chvíli iba komentátor v hre zahlási "FIRST BLOOD!" Super! Pozrem kto zomrel. Hmmm...náš, to nie je moc dobré. Hneď na to nám všetkým vypíše že sa odpojil. "SUPER!" Proste najaká lama nedokázala unisť ten pocit, že ho niekto dokázal sklepnúť. Nemôžem si pomôcť ale vždy som radšej keď sa odpojí niekto od nás, lebo my sme ešte štyria kamaráti spolu na bunke na intráku a vieme sa podržať aj keď je nás o jedného menej. Horšie je však ak sa odpojí niekto od nich. To už všetci iba nadávajú. Okamžite ich to prestáva baviť. Začnú robiť chyby a padať. To krátko na to sa odpojí ďalší po ňom ďalší. Je po hre a my si môžme začať hľadať novú hru.

Najkrajšie však toto všetko vystihuje video na warcraft3.cz nazvane
leavers.
Pri zhliadnutí tohoto videa sme sa s kamošmi náramne bavili:) Presne vystihuje tú atmosféru pri pripájaní sa do hry. Tie očakávania a následné sklamania. Krásne poukazuje na mentalitu niektorých "hráčov". Je to fakt zaujímavé video. Ak ste sa s nim ešte nedostali do kontaktu a pojem DOTA ALL STARS vám nie je neznámi, určite si ho pozrite. Verím, že sa na tom pobavíte stejne dobre ako my:)

Tak vám prajem všetkým GL HF!

Majte sa krásne.



Prístupov 4774
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Sunvell isle
[ 6.4.2008] (príspevkov 0)
wow mountovia
[ 5.10.2007] (príspevkov 2)
moj desktop
[ 24.6.2007] (príspevkov 1)
Caverns of Time
[ 4.8.2006] (príspevkov 5)
Hyjal
[ 4.8.2006] (príspevkov 3)
World of Warcraft bossovia
[ 18.5.2006] (príspevkov 2)
The Elder Scrolls III Morrowind
[ 14.4.2006] (príspevkov 1)
WoW postava
[ 9.3.2006] (príspevkov 4)
moja ikona
[ 6.2.2006] (príspevkov 1)
DOTA ALL STARS
[ 2.2.2006] (príspevkov 2)